Haber

VALORANT Challengers Türkiye Unity Ligi 5. Hafta 3. Gün maçları tamamlandı

Riot Games’in oynaması ücretsiz FPS nişancı oyunu VALORANT’ın Challengers Türkiye Birlik Ligi 5. Hafta 3. Gün maçları 21 Şubat Salı günü oynandı. İstanbul Wildcats – Fire Flux Esports, Papara SuperMassive – Fenerbahçe Espor ve Digital Athletics – Galatasaray Espor Fire Flux Esports, Papara SuperMassive ve Galatasaray Espor galibiyetle ayrıldı.

FIRE FLUX ESPORTS 2 – 0 İSTANBUL YABAN KEDİSİ

Ligde liderliğini sürdürmeye devam eden Fire Flux Esports, İstanbul Wildcats karşısında oynadığı Icebox haritasında 13-6 galip gelirken, ikinci harita Lotus’ta skor 12-12 berabere kaldıktan sonra uzatmalara gitti. Uzatmalarda 14-12 kazanan Fire Flux Esports, İstanbul Wildcats’i mağlup etti.

FENERBAHÇE ESPOR 0 – 2 PARA SÜPER MASSİF

Liderlik yarışında yer alan Papara SuperMassive, Fenerbahçe Espor karşısında oynadığı ilk harita olan Ascent’te 13-11’lik skorla seride 1-0 öne geçti. İkinci haritada Pearl’de ise Papara SuperMassive 13-6 galip gelerek seride 2-0 öne geçti ve Fenerbahçe Espor’u mağlup etti.

DİJİTAL ATLETİZM 0 – 2 GALATASARAY ESPOR

Play-off’lara katılmak için çaba sarf eden Galatasaray Espor, ilk harita Kırılma’da 13-9 galip geldi ve seride 1-0 öne geçti. İkinci harita Ascent’te ise 12-12 berabere kaldıktan sonra uzatmalara gidildi ve Galatasaray Espor, Digital Athletics’i 14-12 yenerek seride 2-0 öne geçti.

meram-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu