Haber

Büyükşehir Belediyesi’nden Evliya Çelebi Caddesi’nde refüj çalışması

 

Büyükşehir Belediyesi’nden Evliya Çelebi Caddesi’nde refüj çalışması

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa ilçesine bağlı Etiler Mahallesi refüj şeridinde çiçeklendirme çalışması gerçekleştirdi.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, altyapı ve üstyapıya olduğu kadar şehrin görselliğine de aynı önemi gösteriyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri, Muratpaşa İlçesi Etiler Mahallesi Evliya Çelebi Caddesi’nin orta kaldırımındaki tel çitleri çiçekli sarmaşıklarla süsledi. Önceki yıllarda güvenlik nedeniyle etrafı çitle kapatılan orta kaldırım, Mevlana Caddesi’nden Antalya Devlet Opera ve Balesi binasına kadar uzanıyor. Bu çalışmanın ardından cadde daha hoş bir görünüme kavuştu.

TALEP HIZLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Muratpaşa Etiler Mahalle Muhtarı Nesrin Kuş, “Evliya Çelebi Caddesi mahallemizin en işlek caddesidir. Belediyemiz daha önceki yıllarda bu caddede birçok çalışma gerçekleştirdi. Şimdi sokağın görünümünü güzelleştirmek için böyle bir talepte bulunduk. Belediye ekipleri sayesinde talebimizi hemen değerlendirdiler. “Kısa sürede orta kaldırımı çiçekli asmalarla süslediler” dedi. Kuş, “Güzel bir çalışmaydı, mahallemiz için bu tür hizmetleri alabilmemiz çok önemli” diyerek, hizmetlerinden dolayı Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

sarikayaajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu