Haber

HÜDA-PAR Seçim Vizyon Belgesini Açıkladı

HÜDAPAR, Seçim Vizyon Belgesi’ni açıkladı. Açıklamada, ‘6284’ün kaldırılması, zinanın suç olması, kadınların fıtratlarına uygun olarak çalıştırılması, karma eğitimin zorunlu olmaması için HÜDAPAR’ın Meclis’te olması gerektiği’ belirtildi.

AK Parti listelerinden milletvekili adayı olarak gösterilen HÜDA-PAR, ‘2023 Seçim Vizyon Belgesi’ni açıkladı. HÜDA-PAR Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin’in açıkladığı vizyon belgesinde AK Parti hükümeti ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi övülürken, parlamenter sistemin istikrarsızlık yarattığı savunuldu.

‘Yeni bir anayasaya ihtiyaç var’

Gazete Wall’da yer alan habere göre HÜDA PAR, yeni bir Anayasa’nın gerekliliğine dikkat çekerek, “Geldiği aşamada birey, toplum ve devlet için bir yenilenmeyi kaçınılmaz kılıyor. Bu yenilenme ancak ve ancak bununla mümkün olacaktır.” Yeni bir anayasa’ dedi.

“Sözde Türk-Kürt kardeşliğinin kurulması için”

HÜDA-PAR Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin

‘HÜDA PAR neden TBMM’de olsun?’ sorusuna yanıt verilen metinde, HÜDA PAR’ın Kürt sorununun çözümüne ilişkin görüşleri şöyle: ‘Hukuksuz ve dolayısıyla sözde kalan Türk-Kürt kardeşliğini adalet temelinde tesis etmek için. , dil, kimlik ve bölgesel gelişmişlik farkını ortadan kaldırarak HÜDA PAR TBMM’de olmalıdır.”

“Karma eğitim artık zorunlu olmamalı”

Gençlik ve eğitim başlıkları altında dikkat çekici vaatlerin sıralandığı vizyon belgesinde, karma eğitimin zorunlu olmaktan çıkarılması isteniyor ve şu ifadeler kullanılıyor:

‘HÜDA-PAR, gençlerimizin inançlı, ahlaklı, eğitimli ve iş sahibi olmalarını sağlamak, yeni nesillere bilgi ve becerilerin yanı sıra ahlak eğitimi vermek, karma eğitimi zorunlu olmaktan çıkarmak, öğrencilerimize servis ve yemek desteği sağlamak.’

“6284 kaldırılmalı, zina suç sayılmalı”

Vizyon belgesinin kadınlar bölümünde 6284 sayılı Kanunun amacına, zinanın suç sayılması gerektiğine ve kadının çalışma koşullarının tabiatına uygun olduğuna vurgu yapılmış ve şu ifadelere yer verilmiştir:

“Kadına yönelik her türlü şiddet ve istismarı önlemek, kadının çalışma kurallarını doğasına ve insan onuruna uygun hale getirmek, nesli yok eden yıkıcı akımlara karşı aile kurumunu korumak ve güçlendirmek, evlilik dışı ilişkileri dikkate almak, evlilik dışı birliktelikleri ve zina suçlarını kabahat sayan evleri yıkmayı, evliliklerinde 25 yaşını dolduran kadınlar için, yeni nesilleri zararlı akımlardan korumak, 6284 sayılı Kanun’u değiştirmek ve son vermek için HÜDA-PAR TBMM’de olmalıdır. sapkınlık propagandasını suç kapsamına alarak süresiz nafaka uygulamasına geçmek.’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu