Teknoloji

WhatsApp Gruplarına Mesaj Bildirme Özelliği Geliyor

Meta bünyesinde faaliyet gösteren ünlü mesajlaşma platformu WhatsApp, kullanıcı deneyimini daha da pürüzsüz hale getirmek için uygulamaya yeni özellikler getirmeye devam ediyor. Platform bize, mesajlara açıklama ekleme ve anketleri tek bir yanıtla yanıtlama gibi bir dizi kullanışlı özellik kazandırdı.

Şimdi ise kümeleri ilgilendiren yeni bir özelliğin geleceği ortaya çıktı. Android için uygulamanın beta sürümünde WABetaInfo tarafından fark edilen bu yenilik, Gruplarda uygunsuz mesajların önlenmesine yardımcı olacaktır..

Gruplardaki mesajları yöneticiye bildirebileceksiniz.

Platformun şu anda test ettiği özellik, kümelerdeki mesajların grup yöneticilerine şikayet etmek sağlayacaktır. Bu durumda yöneticilerin kümeleri daha uygun ve sadakatle yönetmesi sağlanacaktır.

Casusluk işlevi bulunan özellik etkinleştirildiğinde küme üyeleri uygun görmedikleri mesajları yöneticilere bildiriyor. rapor edebilmek . Daha sonra, yöneticiler inceleyecek ve uygunsuz olup olmadığına karar verecektir. Bir ihlal varsa o bildirim” herkesten sil ” seçeneği ile silebilirsiniz. Özellik, küme ayarları bölümünde etkinleştirilebilir.

Gruplarda uygunsuz içeriklerin paylaşılmasını engellemede oldukça faydalı olacak gibi görünen özellik, şu anda geliştirilme aşamasında. Genel kullanıma ne zaman sunulacağına dair bir bilgi yok. bilgi yok.

 

haberkaramanli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu