Yaşam

“Küçük Serçe” Lakaplı Başarılı Sanatçı Sezen Aksu’nun Doğum Haritası

Sesiyle yüreğimize dokunan ‘küçük serçe’ Sezen Aksu’nun çalkantılı aşk hayatından ve başarılı kariyerinden kesitlerle doğum haritasını inceledik. Bakalım Yıldız Tilbe ve Uzay Hepar’a aşık olan ve çok acılar yaşayan Aksu’nun aşkta şansı var mı? Gelin birlikte bir göz atalım…

Güneş burcu Yengeç!

13 Temmuz 1954 doğumlu Sezen Aksu, anaç ve sevgi dolu bir Yengeç kadınıdır. Zaman zaman alıngan olabiliyor, ‘halıları yırtsa da kuyruğunu dik tutabiliyor’ ama sonunda aşk dolu bir kadın. İlişkileri ve ailesi hayatında önemli bir rol oynar. Yengeç kadınları sevdikleri için canları pahasına savaşabilirler. Aksu’nun Yıldız Tilbe ile aşk üçgeni içinde olması tesadüf değil.

Yükselen Kanser…

Aksu’nun doğum haritasında kanser baskındır. Yükselen burcu Yengeç olan Aksu’nun en büyük hedefi ailesinden memnun olmak, huzurlu bir yuva kurmak ve mesleğinde aile gibi hissetmek olabilir. Aksu, Türkiye’nin sevilen ve benimsenen şarkıcısı olarak amacını gerçekleştirmiş olmalı.

Güneşi Uranüs ile birlikte!

Bu açı modeli, Yengeç’i biraz daha marjinal olarak taşıdığını gösteriyor. Yengeç olmasına rağmen daha kişisel ve özgürlükçü bir yanı olabilir. Bu duygusal iniş ve çıkışlara neden olabilir. Öte yandan, Güneş’e Castor ve Uranüs’e Pollux eşlik ediyor. İkizler takım yıldızından bu iki yıldız, yazarlık ve belagat konusunda yetenek veriyor. Aksu’nun sesinin güzelliği bir yana, sözlerinin ne kadar çarpıcı olduğunu bilirsiniz.

Ay burcu Yay!

Aksu duygusal hayatında maceracı, biraz çapkın ve eğlenceli bir yapıya sahip olabilir. Duyguları inişli çıkışlı olsa da başına gelenlerin hakkını vermeyi başarmış ve Türkiye’nin önüne yaşama yüreğini taşımayı başarmış bir insandır.

Güney Düğüm Yengeçte!

Aksu’nun GAD’si Türkiye’nin Pluto’su ile kavuşumda. Pluto acı ve kayıptan bahseder. Buna göre kendi dilimizde söyleyemediklerimizi aşk müziğiyle anlatan, bizim yerimize söyleyemediklerimizi anlatan birileri olmuştur. Bu toplumun yarası haline gelen çeşitli konulara değindi. Acıyı çok iyi tanımlar. Öte yandan bu yönü aşk hayatındaki Uzay Hepar’ını kaybetmesiyle de ilişkilendirilebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu