Teknoloji

Juzdan ile Teknosa’dan müşterilerine tek tıkla ödeme kolaylığı

Türkiye’nin teknoloji perakendeciliği ve e-ticaretin lider markası Teknosa, Akbank’ın dijital cüzdan uygulaması Juzdan ile müşterilerine özel fırsatlar sunuyor.

Teknosa ve Akbank, yeni nesil ödeme platformu Juzdan ile teknoloji tutkunlarını sevindirecek yepyeni bir ödeme deneyimi sunmaya başladı. Teknosa.com müşterileri, cep telefonlarına indirdikleri Juzdan uygulaması ile tüm bankaların kredi veya banka kartlarını biriktirebilirler. Böylece teknosa.com üzerinden yaptıkları alışverişlerde “Cuzdan ile Öde” seçeneği ile ödemelerini tek tuşla hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar. Bu yenilik ile Cüzdan kullanıcıları, Cüzdan’a özel kampanyaların yanı sıra kredi kartlarının sunduğu taksit ve vade fırsatlarından da yararlanabiliyor. Ayrıca ödeme anında alışveriş kredisi kullanarak ödeme işlemlerini tamamlayabilir.

3-10 Mayıs tarihleri ​​arasında geçerli olacak kampanya kapsamında, teknolojik ihtiyaçları için teknosa.com’u tercih edenler, satıcısı Teknosa olan işlerinde Juzdan’ın avantajlarından yararlanabilecekler. Buna göre teknosa.com’dan Akbank bireysel kartlarıyla tek seferde 3.000 TL ve üzeri ilk alışverişlerini “Cüzdan ile Öde” seçeneği ile yapan tüketiciler hem 500 TL chip-para kazanacak hem de 12 aya varan taksit imkanına sahip olacak. herhangi bir ilgi olmadan.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberpazaryeri.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu