Haber

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 6 Nisan 2023’ün önemli haberlerini ve manşetlerini derledi!

6 NİSAN 2023 PERŞEMBE GÜNÜ TÜRKİYE VE DÜNYA GÜNDEMİNİN EN YÜKSEK GÜNDEMİ!

Türkiye ve dünyadaki olay ve gelişmeleri anlık olarak okuyucularına aktaran Haberler.com haberleriyle siyaset, spor, magazin, kültür, sanat, dünya ve diğer tüm kategorilerdeki güncel haberlere ulaşabilirsiniz. İşte Türkiye ve dünya gündemindeki öne çıkan gelişmeler…

ADANA’DA ÇEVRE DÜZENLEMESİ NEDENİYLE OTOMOBİLDE KAYA ÜZERİNDE BULUNAN 4 ÖĞRETMEN HAYATINI KAYBETTİ

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde heyelan nedeniyle üzerine kaya düşen otomobilde 4 öğretmen hayatını kaybetti. Öğretmenlerin okuldaki derslerinin ardından yurda dönmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde Himmetli İlk ve Ortaokulunda görevli misyoner öğretmenler Pınar Kılıç, Dilek Altıparmak, Ümmühan Dilbilir ve Rahime Topak, heyelan nedeniyle Feke yolunda taş taşıyordu.

26 İLDE CUMHURBAŞKANI SEÇİM ANKETİ! İNCE’NİN OYLARINI GÖREN CHP’LİLER BAŞARISIZ OLACAK

Asal Araştırma Şirketi’nin 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için 25 Mart-2 Nisan tarihleri ​​arasında 26 ilde yaptığı araştırmaya göre; Erdoğan’ın oyu yüzde 46,8, Kılıçdaroğlu’nun oyu yüzde 42,2, Muharrem İnce’nin oyu yüzde 8,4 ve Sinan Ogan’ın oyu yüzde 2,6 oldu.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala cumhurbaşkanı adayları belli oldu. YSK; Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Recep Tayyip Erdoğan ve Sinan Ogan’ın adaylığını açıkladı. Gelişmeler takip edilirken anket firmaları da çalışmalarına hız verdi.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ İLE İLİŞKİ OLMAYA BAŞLAYAN MERT YAZICIOĞLU, 4 yıldır aşk yaşadığı AFRA SARAÇOĞLU’yu tek kalemde sildi.

Afra Saraçoğlu ile 4 yıllık ilişkisini aralık ayında sonlandıran ve meslektaşı Dilan Çiçek Deniz’e aşık olmaya başlayan Mert Yazıcıoğlu, son yaptığı hamleyle dikkatleri üzerine çekti. Yazıcıoğlu, eski sevgilisi Saraçoğlu’nu sosyal medya hesabından takipten çıkardı.

2018 yılında Good Play filminin setinde tanışan Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu, 4 yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz Aralık ayında noktalayarak evlerinden ayrılmıştı. Yazıcıoğlu, ayrılıktan kısa bir süre sonra Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşamaya başladı. İlişkisini gözlerden uzak yaşayan Yazıcıoğlu’nun son saldırısı dikkat çekti.

HAYRANLAR ÇILDIRIYOR! ARAO’NUN İSA’YI TAVSİYE ETTİĞİ TAKIMI DUYULAN FENERBAHÇELERİ BEĞENİP YORUM YAPIN

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Willian Arao, Jorge Jesus’un Brezilya Milli Takımı’nın başına geçmesi gerektiğini savundu. İsa’nın çok büyük işler başardığını söyleyen 31 yaşındaki futbolcu, “İsa’nın adı hem Flamengo hem de Brezilya Milli Takımı ile anılıyor. Ama ben İsa’nın Brezilya Milli Takımı’nın başına geçebileceğine inanıyorum” dedi. söz konusu. Arao’nun bu açıklamalarını duyan Fenerbahçe taraftarı, sosyal medyada “O zaman Brezilya’ya git” yorumuyla tepki gösterdi.

Fenerbahçe’nin dönem başında Flamengo’dan 3 milyon Euro’ya transfer ettiği Willian Arao, ESPN podcast yayınına ilişkin açıklamalarda bulundu. 31 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, Jorge Jesus’un şimdiye kadar birlikte çalıştığı en iyi teknik direktör olduğunu vurguladı.

NEWS.COM HAKKINDA

Haberler.com ;Güncel, politika, ekonomi, spor, magazin, dünya, sağlık ve diğer tüm kategorilerde yenilikler. haberler Haberleri sunmak ve internet kullanıcılarının haberlere erişimini kolaylaştırmak amacıyla oluşturulmuş kapsamlı bir haber portalıdır. ajandada Son dakika Türkiye’den ve dünyadan gelişmelere, son dakika haberlerine Haberler.com’da ulaşabilirsiniz. Haberler.com’u Facebook, Twitter, Instagram ve diğer tüm sosyal medya platformlarından takip edebilirsiniz. Haberler.com uygulamasını IOS, Android ve Huawei telefon ve tabletlerinizden rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu