Teknoloji

Dragonflight Fury’nin Enkarnesi (10.1.7) Artık Kullanılabilir

Yeni dünya ağacı Amirdrassil’in Emerald Dream’de kök salmasıyla Ejderha Adaları güçlü bir büyü gücüyle büyümeye başladı. Azeroth’un şampiyonları artık Fury Incarnate’de (10.1.7) alevli Fyrakk’ın yaklaşan saldırılarını engellemek için ejderha suretleriyle birlikte çalışırken Adalar’daki bu olayları keşfetmelidir.

Fury Incarnate’e gelecek yeni ve güncellenmiş özelliklerden bazıları şunlardır:

  • DEVAM EDEN HİKAYE GÖREVİ VE 10.2 HİKAYE TANITIMI
    1. Devam eden hikayelerin sonraki bölümleri yayınlanacak ve bu yılın sonlarında gelecek olan 10.2 güncellemesinin içeriğinin temelini oluşturacak.
    2. Oyuncular ayrıca Reforging Tyr görev serisinin sonraki bölümlerine de hazırlanabilirler.
  • SONSUZUN ŞAFAĞI – KAHRAMANCA MEYDAN OKUMA
    1. Sekiz işverene sahip ve yalnızca Mythic zorluk seviyesindeki bu mega zindan, sıralanabilir iki Heroic zorluk zindanına bölünecek.
  • YENİ ÖZELLEŞTİRMELER
    1. Oyuncuların deneyebileceği birçok yeni özelleştirme mevcut olacak:
      • Gece ElfiVe Terkedilmişiçin yadigarı zırhve ilgili kilit açma görev dizileri.
      • Nebi Velen’in yer aldığı özel bir görev serisi alan Draenei oyuncuları için Man’ari Eredarözelleştirmelerin kilidi açılabilir.
    2. Yeni yadigâr zırhın yanı sıra Night Elf oyuncuları için ek yüz ve vücut dövmeleri ve Forsaken oyuncuları için yeni ten renkleri de bulunacak.  
  • YENİ GENEL HEDEFLER:Rüya Dalgaları
    1. Mevcut çeşitli Dragonflight bölgeleri Imagination ile uyumlu olacak ve bölgedeki tüm nadir eşyaların ve dünya görevlerinin özel bir para biriminin düşmesine neden olacak. Bu para birimi, bölgedeki güçlendirmeleri etkinleştirmek ve Zaman Yarıkları gibi Uyanış Rüyası istila etkinliklerini tetiklemek ve Dream Wave satıcılarından çok çeşitli ödüller satın almak için kullanılabilir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

dumlupinarajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu