Yaşam

Deadline Duo 4 Resmi Olarak Açıklandı!

1998 yılında başlayan ve başrollerini Jackie Chan ve Chris Tucker’ın paylaştığı Bitirim İkili dizisinden merakla beklenen haber geldi. Kızıldenizler Film Festivali’nde Jackie Chan Dördüncü filmi için çalışmalar başladı.ilan edildi.

Öte yandan dizinin yeni sinemasıyla ilgili çok fazla detay paylaşılmadı. Chan, açıklamasının hemen ardından filmin yönetmeniyle özellikle senaryo üzerine konuşacağını paylaştı. dördüncü sinemanın Yönetmeninin kim olacağını söylemedi.

Rush Duo 4’ün yönetmeni farklı olabilir!

Jackie Chan, sinemanın yönetmen koltuğuna kimin oturacağını paylaşmasa da şubede bu konuda bazı söylentiler var. Bu rivayetlere göre dördüncü sinema ilk üç sinemanın yönetmenidir. Brett Ratner ile oynamayacak.Çünkü çok geçmeden,   Ratner cinsel taciz suçlamalarıyla karşı karşıya kalmıştı. Yeni yönetmen için ise olası bir isim henüz paylaşılmadı.

Şu sıralar filmin senaryosunun konuşulduğunu düşünürsek serinin devamını almamız gerekiyor. en az bir buçuk ila iki yıl bekleyebileceğimizi söyleyebiliriz. Sinema ile ilgili yeni detaylar önümüzdeki aylarda gelecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu