Haber

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay: Demokrasi şöleni meşalesini yakacağız

GAYE SEYMA CAN- SİNEM NAZLI DEMİR

CHP Küme Başkan Yardımcısı Engin Altay, Millet İttifakı Büyük İstanbul Mitingi’nin yapılacağı Maltepe Meydanı’nda incelemede bulundu. Altay“Yakın tarihte Türkiye’de, İstanbul’da demiyorum belki yarın akşam 17.30’da tarihin en geniş katılımlı ve kitlesel katılımlı mitingine hep beraber şahit olacağız. Burada muhteşem bir manzara olacak. Altı değerli general lider ve iki başkan yardımcısı, ikisi forvet diyorum, burada demokrasi meşalesini hep birlikte yakacağız” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Millet İttifakı’nın yarın gerçekleştireceği Büyük İstanbul Buluşması öncesi miting alanını gezdi. Maltepe Miting Alanı’ndaki hazırlıkları kontrol eden Altay, değerlendirmelerde bulundu. Altay, miting alnına ilişkin şunları söyledi:

“Bu kadar çok meydanda mitingler yaptık. Bu kadar büyük bir sahne, bu kadar geniş bir sahne görmemiştim. Teknik arkadaşlara ‘Şu anda burada kaç kişi çalışıyor’ diye sordum, burada 680 civarında kişinin çalıştığını söyledi. bu sahne, bu ses aranjmanını kurmak için numara.alışılmış meydan da harika.derinlik imajınız var.maltepe’de ilk defa derinlik kapanmıyor kapanmıyor bütün alan var .Bunu istedik, çok kalabalık olacağını biliyoruz.Yarın akşam 17.30’da hep birlikte tarihin en büyük mitingine tanık olacağız.Burada harika bir manzara olacak.”

“DEMOKRASİ ŞÖLENİNİN MEŞALESİNİ YAKACAĞIZ”

Demokrasi bayramının yarın yapılacak mitingle başlayacağının altını çizen Altay, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Altı değerli genel lider ve iki genel başkan yardımcısı, iki grevci, kendilerine söylüyorum, demokrasi şöleninin meşalesini her zaman burada yakacağız. 14 Mayıs akşamı inşallah bir özgürlük ve barış günü olarak kutlayacağız. Tüm İstanbulluları yarın saat 17:00’de bu meydana davet ediyorum Çocuklar İstanbulluları mutlu olmaya, gençleri umutlu olmaya, kadınları güçlü olmaya, emeklileri huzurlu olmaya, herkes bilsin ki 14 Mayıs’ı bir bayram olarak görüyoruz. kucaklamanın ve zenginleşmenin dönüm noktası olacak ve bunu sağlayacağız.”

Kaynak: ANKA / Siyaset

haberbayrampasa.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu