Haber

BBC’de büyük skandal! Canlı yayını yarıda kesen cinsel ilişki seslerinin nereden geldiği ortaya çıktı

BBC, FA Cup programının canlı yayını sırasında duyulan cinsel içerikli sesler için özür diledi. Olay, Wolverhampton ile Liverpool arasında oynanan maçın canlı yayını sırasında meydana geldi. BBC sunucusu ve eski İngiliz milli futbolcusu Gary Lineker’in konuklarla konuştuğu anlarda Paul İnce ve Danny Murphy, cinsel bağlantı sesleriyle yayına ara verdi.

BBC DAVAYI SORUYOR

Lineker gülümseyerek, “Sanırım birinin telefonuna bir şey gönderiliyor,” dedi. BBC, olayı araştırdığını söyledi.

CEP TELEFONUNUN FOTOĞRAFINI PAYLAŞIN

Maçın başlamasının ardından Lineker, Twitter hesabından bir fotoğraf paylaştı. Lineker, paylaştığı gönderide “Bunu dekorun arkasına yapıştırılmış halde bulduk” diyerek cep telefonu fotoğrafı paylaştı. Lineker, olayı “sabotaj” olarak nitelendirdi ancak tweet’ine gülme emojisi ekledi ve bunun komik olduğunu söyledi.

“İTİRAZ EDİLECEK BİR ŞEY YOK”

Lineker, ilk başta bu seslerin misafirlerinden birinin telefonuna gönderilen bir videodan geldiğini düşündüğünü açıkladı. Ancak bir noktada bunun bir şaka olduğunu anladığını söyledi. Yayını yarıda kesen ses Lineker’e kıyasla o kadar yüksekti ki, oburların bahsettiği hiçbir şeyi duymasına izin vermedi. BBC sunucusu, BBC’nin komik bir şaka olarak nitelendirdiği olay için neden özür dilediğini de sorguladı. “Özür dileyecek bir şeyimiz yok,” dedi gülerek. ” dedim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu