Haber

Adana’da Uyuşturucu Satarken Yakalanan Sanığa Hapis Cezası

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde aracına gizlenmiş uyuşturucu madde satarken yakalanan sanık, 7 yıl 6 ay hapis ve 15 bin lira adli para cezasına çarptırıldı.

Tutuklu sanık, MB Cezaevi’nden Ses ve Görüntü Bilgi Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla Adana 12. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya katıldı. Sanık avukatı da duruşma salonunda hazır bulundu.

Cumhuriyet savcısı, esasa ilişkin mütalaasında, sanığın Akıncılar Mahallesi’nde gece saatlerinde aracında sigara paketine gizlenmiş sentetik uyuşturucuyu 2 kişiye satarken polis ekipleri tarafından yakalandığını belirtti.

Savcı, olay tespit ve tutuklama tutanağı ve olay tespit ve tutuklama tutanağına göre sanığın “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti veya temini” suçundan, sanığın da “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti veya temini” suçundan cezalandırılmasını talep etti. benzer kabahatlerden sabıka kaydının bulunduğu ve mevcut durumunun devam ettiği öğrenildi.

MB savunmasında uyuşturucu ticaretine bulaşmadığını öne sürerek, “Suçlamaları kabul etmiyorum. Tahliyemi ve beraatımı talep ediyorum” dedi. İfadesini kullandı.

Mahkeme heyeti, “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti veya temini” suçundan 7 yıl 6 ay hapis ve 15 bin lira para cezasına çarptırılan MB’nin tutukluluğunun devamına karar verdi.

habertavas.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu