Haber

15 Yıl Önce Kayboldu: Eşi ‘Cinayet’ Zanlısıyla Tutuklandı

Kocaeli İzmit’te polis ekipleri, 15 yıl önce ortadan kaybolan 24 yaşındaki Ayşegül Serin’in davasını yeniden inceledi. Polis, eşi Sedat Serin ile kayınvalidesi FS’yi öldürmüş olabileceği şüphesiyle gözaltına aldı. Sedat Serin tutuklanırken, kayınvalidesi denetim şartıyla serbest bırakıldı.

İzmit’te yaşayan Ayşegül Serin, 14 Şubat 2008’de ortadan kayboldu.

O sırada polisin yürüttüğü soruşturmada Serin’in izine rastlanamadı. Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri 15 yıl aradan sonra kayıp belgeleri yeniden inceledi. Soruşturma kapsamında Ayşegül Serin’in öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, eşi Sedat Serin ile kayınvalidesi FS’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi’ne sevk edilen zanlılardan Sedat Serin tutuklanırken, kayınvalidesi FS adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sedat Serin’in polise verdiği ilk ifadesinde eşini öldürdüğü yönündeki suçlamaları kabul ettiği, daha sonra bu iddiaları reddettiği öğrenildi.

Yapılan araştırmalarda, Ayşegül Serin’in kaybolduğu sırada Sedat Serin’in annesi FS’nin kanlı çarşafları yıkadığı bilgisinin elde edildiği belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu